Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Nevím jestli byly kvádry při smazání nápisu poškozeny. Každopádně si ale myslím, že pomalovat jednu největších kulturních památek v ČR i ve střední Evropě hnusnými obrovskými nápisy nějakých ožralých mazalů byla prasárna!! Kdoví, kolik let "natvrdo" bych dostal já od německého soudu, kdybych totéž provedl v Německu třeba na slavném dómu v Kolíně n. Rýnem???

1 0
možnosti

Díky za článek! Mluvíte mi z duše! Most je prostě zase v pořádku, vše je jak má být, nic se nehroutí, nerozpadá, vše stojí a zítra zase vyjde slunce...nač to víc řešit?!

0 0
možnosti

Vůbec se nedivím, že tu zeď někdo očistil. Při představě jak dlouho bude(me) poslouchat v rádiu a televizi přípravu odborníků a zainteresovaných "na skok", tedy k očištěni zdi, to prostě nevydržel.

Nedivím se, a srdečně mu děkuji.

Věřím, že Karlův most taky.

15 0
možnosti
FL

To nemohlo přes noc zmizet, žádná malůvka tam nikdy nebyla, na to může skočit jenom ovce. Bylo mi to hned jasný, ještě to nedomalovali a už je chytili a druhý den odsoudili - jak dlouho u nás trvá normálně vyšetřování a soud? Takže jasná konspirace ;-D

1 0
možnosti
VV

Treba totam ti martani promitali a magistratni urednici uz se radovali na tucnej baksis.;-D

0 3
možnosti
MS

Tak pořád tu kritici operují s informací, že mazač byl nějaký neznalec - restaurátor, ale jaký důkaz poskytují? Nikdo nemůže potvrdit ani vyloučit, že v noci přišel člověk se znalostí historických technik. Jediné co veřejnost ví je to, co nám předloží památkáři. Dá se věřit, že jejich závěry jsou skutečně objektivní a nejsou ryze tendenční, protože jim někdo veřejně odstřihl dobrý byznys?

Není tajemstvím, že i soudní znalci dokáží jednat korupčně, zmanipulovaně- viz případ Kramný atd. Proč bych měl věřit, že památkáři můžou jednat jinak?

10 0
možnosti
VV

Jiste to byli Martani, na ty se cesti politici uz leta odvolavaji.;-D

0 2
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik