Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Nevím jestli byly kvádry při smazání nápisu poškozeny. Každopádně si ale myslím, že pomalovat jednu největších kulturních památek v ČR i ve střední Evropě hnusnými obrovskými nápisy nějakých ožralých mazalů byla prasárna!! Kdoví, kolik let "natvrdo" bych dostal já od německého soudu, kdybych totéž provedl v Německu třeba na slavném dómu v Kolíně n. Rýnem???

1 0
možnosti

Díky za článek! Mluvíte mi z duše! Most je prostě zase v pořádku, vše je jak má být, nic se nehroutí, nerozpadá, vše stojí a zítra zase vyjde slunce...nač to víc řešit?!

0 0
možnosti

Vůbec se nedivím, že tu zeď někdo očistil. Při představě jak dlouho bude(me) poslouchat v rádiu a televizi přípravu odborníků a zainteresovaných "na skok", tedy k očištěni zdi, to prostě nevydržel.

Nedivím se, a srdečně mu děkuji.

Věřím, že Karlův most taky.

15 0
možnosti
FL

To nemohlo přes noc zmizet, žádná malůvka tam nikdy nebyla, na to může skočit jenom ovce. Bylo mi to hned jasný, ještě to nedomalovali a už je chytili a druhý den odsoudili - jak dlouho u nás trvá normálně vyšetřování a soud? Takže jasná konspirace ;-D

1 0
možnosti
VV

Treba totam ti martani promitali a magistratni urednici uz se radovali na tucnej baksis.;-D

0 3
možnosti
MS

Tak pořád tu kritici operují s informací, že mazač byl nějaký neznalec - restaurátor, ale jaký důkaz poskytují? Nikdo nemůže potvrdit ani vyloučit, že v noci přišel člověk se znalostí historických technik. Jediné co veřejnost ví je to, co nám předloží památkáři. Dá se věřit, že jejich závěry jsou skutečně objektivní a nejsou ryze tendenční, protože jim někdo veřejně odstřihl dobrý byznys?

Není tajemstvím, že i soudní znalci dokáží jednat korupčně, zmanipulovaně- viz případ Kramný atd. Proč bych měl věřit, že památkáři můžou jednat jinak?

10 0
možnosti
VV

Jiste to byli Martani, na ty se cesti politici uz leta odvolavaji.;-D

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS