Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J16a41r31a 86R80a67n70k

20. 1. 2018 20:30

Zastavil jsem se u Zemanovy anglictiny, dovolte, byla odsouzena ve vsech zahranicnich mediich, dozvedeli jsme se totiz, ze nejaky cesky statnik se choval vulgarne a misto treba pussy bow=masle na zavazani bluzky u krku a dalsich spousty moznosti, si vybral jako neznalec anglictiny a jiste i umyslne chlipne - to prelozil jako hnis - pas, takze i Vas obdiv jeho ubohe anglictiny je slaby.

0 0
možnosti

M42i34l46a55n 10K23e42s63l

20. 1. 2018 21:04

No jo, snad nechcete říci,že ty dámy si říkaly "mašle u krku".Ty holky nebyly zamašlovány ani nahoře,ani dole.

2 1
možnosti

Pane Gardavský, pokud neumíte anglicky, tak vám doporučuji použít služeb strejdy Googla!

Slovo pussy nemá jen ten vulgární význam, který použil Miloš Zeman, ale co třeba kočička, koťátko, mušlička, broskvička a spousta dalších. Ono vlastně ani nemá ten význam, který Zeman použil (to je v angličtině "cunt")!

4 1
možnosti
Foto

K17a17r54e94l 61M34á85d65l61e

20. 1. 2018 15:01

Tak já jsem na Vaše doporučení využil strejdu Gůgla. Chtěl jsem se podívat na ta koťátka, mušličky, broskvičky.... Dal jsem strejdovi úkol "Pussy pictures" a - budete se asi divit - kam jsem dohlédl, všude samé pornografické stránky.

2 2
možnosti

Já prostě nechci mít dalších 5 let za prezidenta hulváta.

5 1
možnosti

ten králík mu opravdu moc nešel.

0 2
možnosti

Kolikrát musí prezident na mezinárodním setkání stahovat králíka a kolikrát musí dojít po vlastních nohou na společné focení nejvyšších hlav? Viz Zemanuv golfový vozík v Číně...

5 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman stylem vadil dost lidem už při své první politické kariéře, těžko se divit, že poté, co ve funkci kde se čekalo přeci jen alespon trochu dekorum ještě přitvrdil (a podlý byl už v kampani) , část veřejnosti jej definitivně zavrhla. Rozhodně není ideální, že volba je spíš referendem o něm, než volbou "svého" kandidáta, ale rovněž jdu volit proti.

4 0
možnosti
Foto

p.s. tomu, že v případě jeho volby skončíme jako ruská gubernie nevěřím, tak mohu spát klidně, je to stejná blbost jako fakt, že zvolením Drahoše se staneme islámským teritoriem.

0 0
možnosti
Foto

Otázka brýlí pana Drahoše je docela zajímavá. Už to, jaké výrazné obroučky si vybírá. Tedy, aby brýle byly nosným prvkem jeho obličeje. Pan Drahoš patrně podstoupil tu samou operaci jako já. Tedy kataraktu, neboli šedý zákal.

Já nikdy nepovažoval brýle za jakýsi kosmetický doplněk, nýbrž nutnost k tomu, abych dobře viděl. A po té operaci opravdu brýle skoro nenosím. Beru si je pouze na velmi malá písmenka (lupa by byla lepší) a pak do auta.

Mám totiž astigmatismus a při jízdě vozem je zdvojené vidění značně nepříjemné. Ale myšlenka, že bych měl nosit falešné brýle mě opravdu nikdy nenapadla (v jedné TV detektivce je nosil vrah, aby nebyl poznán).

Na téma falešné brýle lze říci jen jediné: "kolik děr, tolik syslů a kolik hlav, tolik smyslů". A podle toho má pan Drahoš značně nestandardní představy.

2 6
možnosti

Vy jste prostě machr v explikacich všeho.

2 0
možnosti

Přesvědčovat vás nemá význam. Stejně nikdo nepřesvědčí mě. Ale pokud Vám nevadí lhář a jste přesvědčený o to, že Zeman vydrží celých 5 let, volte Vašeho favorita.

8 0
možnosti
Foto

Dlouhý příspěvek se mi ztratil a proto krátce: Zeman není žádný lhář. Alespoň, ne větší, než zbytek politické scény.

1 7
možnosti

S vaším nadpisem souhlasím !I bez proč..

0 0
možnosti
Foto

Karmuji a souhlasím s výjimkou jedné drobnosti. Když vypukla aféra se Zemanovým překladem Pussy Riot, byli i tací, co nejen kritizovali, ale uvedli i "jedině správný" korektní překlad: koťátka, kočičky.

1 0
možnosti
Foto

Ano ten anglický výraz pussy lze překládat jinak, vždy podle souvislosti. A ta souvislost je u skupiny Pussy Riot zcela a naprosto zřejmá.

2 0
možnosti

R^ Tak jsem si přečetl diskusi a vyplývá zní jediné: voliči Drahoše opakovaně argumentují, že prezident toho moc nezmůže; má malé pravomoce. Tak jak si vysvětlit tu vehemenci za zvolení toho svého? Jo, je slušný.... pak vlastně jim jde o kladeče věnců!!! Proč to neřeknou hned! Do ničeho moc nemluvit a.....a vůbec: jsou jiní, kteří to umí přesně popsat - stojí to za přečtení - http://www.lucieprovaznikova.cz.

5 1
možnosti

Ja se vehementne stavi PROTI Zemanovi uz jen proto, ze proste svym vystupovanim DELA ostudu.

3 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik