Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to hodně zajímavé. Všichni volají po přísném dodržování zákonů, pokud se jedná o imigranty. Jakmile ale mají zákony dodržovat oblíbenci davu, tak už to tak horké není, že? Ona porušila zákony země, které chce být presidentkou. Nevím, možná se shlédla v Miloši Zemanovi, jenže Francouzi jsou na své zákony trochu jinak hrdí než Češi. Nic se jí nestalo. Půjde k soudu, což je správné, protože jen soud může rozhodnout zda měla pravdu nebo ne. Nerozhodne to ani pan Zdechovský, ani zdejší blogersko diskusní forum. Soud je od toho aby určil co a jak bude.

2 1
možnosti
Foto

Její provinění je stejného rázu jako když si žid nenašil žlutou vlajku. Ano, oba porušili "zákon" , který je ale ve své podstatě sám o sobě zločinecký a proto je správné tyto "zákony" ignorovat a porušovat.

5 1
možnosti

..... tak předpokládám, že nestranný, vzdělaný a zkušený soudce pochopí jakej je rozdíl mezi dekapitací palice s poznámkou "Toto je DAIŠ!" a porcováním žab na talíř s poznámkou "Toto je menu na sjezdu strany Le Pen!"VEU!!!

4 0
možnosti

Tak že Zdechovský kritizuje EU jedině tak, aby se vlk (jeho příznivci) nažral a koza (celá EU včetně jeho výplaty) zůstala celá, mi je jasné "odjakživa", vám snad doopravdy ne?

3 0
možnosti

Není to poprvé od pana Zechovského, kdy ukazuje, že migrace pro něj není potíž. :-(

http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=500142

A jeho slova z diskuse po Bruselu a stejné to bylo po Paříži.

Vidíte, asi problému moc nerozumíte. Teroristické útoky nedělají Ti, co dnes přichází, ale Ti, co tu už mnoho let žijí a s tím tato migrační vlna nemá nic společného.

0 1
možnosti

Když se před prezidentskou volbou v USA vytahovaly na Trumpa 20 let a více staré kraviny, co kde řekl mezi chlapama někde v šatně, tak jsem kroutila hlavou, ale ještě jsem se smála.

Ale to, co se teď před prezidentskou volbou ve Francii vytahuje na Marine Le Pen, mi už vůbec nepřijde k smíchu. Naopak, je mi z toho zle od žaludku. To už je totiž přes čáru. Nikdo, a tím míním opravdu nikdo na světě si nemůže opravdu myslet, že Marine Le Pen chtěla zveřejněním zvířeckých praktik Daesh propagovat terorismus.

Jde jen o odstranění této dámy z volebního boje, protože globalisti z ní mají tak velký strach, že jim zadky cvakají drát trojku.

31 1
možnosti

J18a32r15a 25R84a95n32k

5. 3. 2017 20:36

Marine Le Pen vi, cim se provinila a proc prisla o imunitu!!

http://www.cnn.com/2017/03/03/europe/france-marine-le-pen-summons/

1 13
možnosti

Jděte s těmi fake news už někamRv

11 1
možnosti
Foto

jako chcete všichni být bez EU a najednou je špatně, že EU nekecá národnímu státu do jeho záležitostí? Najednou je EU dobrá a má chránit? Imunita europoslanců se vztahuje jen na výstupy na plénu, že se celkově hlasovalo byla v podstatě jen formalita daná jednacím řádem. EU zatím vždy vydala europoslance, pokud o to národní stát požádal.

6 14
možnosti

Paní Fialová, jste trochu mimo, nerozporuji vydání za trestný čin - ovšem za trestný čin lze asi těžko považovat upozornění na rozpor mezi chováním strany Le pen a chováním islámského státu.

Nebo to stavíte na stejnou úroveň?

19 2
možnosti

Vydání k trestnímu stíhání znamená jen, že bude soud posuzovat překročení zákona a míru provinění. Jestli jsou francouzské zákony špatné, je jiná věc, ale poslanci by je měli respektovat v první řadě. Není nic špatného na tom, když k ní bude spravedlnost přistupovat jako k tomu, kdo imunitu nemá. Nakonec Le Pen chce zrušení EU, což by taky znamenalo ztrátu poslanecké imunity. :-)

8 4
možnosti

Ono je to u některých blogerů dané. Kopnout si do unie, i když se přitom kope do vlastní holeně.

4 10
možnosti

Co máte proti tomu, aby nadlidi byli rovný lidem a zodpovídali se před zákony SVÉ země?

5 7
možnosti
Foto

Co se má co europarlament vyjadřovat k imunitě národních politiků? Tohle je čistě interní problém Francie a mělo by to být čistě na Francouzských zákonodárcích.

3 2
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik