Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

"sedumdesáti" - anebo - "sedmdesáti" ?

0 0
možnosti
JS

"sedumdesáti" - a nebo "sedmdesáti" ?

0 0
možnosti
PS

S trochou nadsázky - údržme si vepřové forever. Pak bude pokoj i od mohamedánů.

1 0
možnosti
DP

Ti nemají rádi nic, nikoho ani sami sebe.

2 0
možnosti
PB

.... proč je nemaj rádi ?!,- bych si dovolil typnout,- ...... JE ZIMA V???

0 0
možnosti
VS

Co se děje? Nechtěl jste náhodou napsat: "Proč jich nemajó rádi? Dovolil by sem si typnót - je klendra?"

Trošku jste vypadl z role...

0 0
možnosti
MK

Hlavní důvod: odmítají přidružování k Bohu a Ježíš tuto negaci splňuje.

0 0
možnosti
Foto

Protože je v Evropě plno ateistů, kteří slaví Vánoce jako rodinný svátek klidu a pohody. Dětských dárků pro rodiče a obráceně hory dárků pro děti. Jedí tradiční jídla a zpívají tradiční koledy. Přitom nenavštěvují pravidelně ani mešitu, ani denní modlitby a dokonce ani nezajdou ani na půlnoční mši. Prostě si slaví a dělají si co uznají za vhodné.

Chybí tady muslimům náboženská policie, která by tady zavedla jejich pořádek. Je divné, že se tady pořád argumentuje křesťanstvím a nikdo nemluví o obraně ateistů. Asi proto, že nevoní ani našim církvím, ani muslimům.

Jako malý kluk jsem se smál libretu Prodané nevěsty a nikdy by mně nenapadlo, že se tento problém může u nás vrátit. No a teď abych si nebyl jistý ani před novodobou inkvizicí. To je ten pokrok, pokrok, pokrok.

3 0
možnosti
VV

Poznal jsem celkem dost Tureckych muslimu, ale to jsou spis alevite. A vsichni sice Vanoce a Mikulase nijak moc neslavili, ale kvuli detem meli stromecek a chodil k nim i Mikulas.

Take jsem videl v supermarketu tureckou rodinu s detma. Deti chteli parek a tatinek zrejme vice verici Jim ho odmital koupit. Skoncilo to tak, ze manzelce rekl dobre, tak Jim ho teda kup ale ja jdu prych at mne nikdo u toho nevidi.

Asi teda nejaka tajna muslimska policie existuje.

0 0
možnosti
VC

jaký vánoce ? Zimní Slunovrat, to je ten pravý svátek. Krom toho židé také považují prase za nečisté. Když vezmeme v úvahu rozdíly v klimatických podmínkách života různých ras, pak může být přístup k potenciální potravě velmi rozdílný.

2 1
možnosti
JL

Protože mohamedáni považují Ježíše za proroka, jeho narození by jim vadit nemuselo. Ale mohamedánům vadí hlavně křesťani, jsou to prostě křižáci a vůbe podivné existence.

2 0
možnosti