Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J46a35n 40R69á33ž

11. 12. 2016 13:24

A kdyby vyhrála Clintonová, tak by se mohlo říci, že na její zvolení měly obrovský vliv země jako je Německo, či Katar, které jí přispívaly na kampaň nemalými finančními dary. A byl to stejný nesmysl.

To, že Rusové měli zájem,aby nevyhrála Clintonová je naprosto normální a že se snažili svými kanály pomoci Trumpovi vyhrát je také samozřejmé. Ale že by rozhodlo Rusko svou propagandou o Trumpově výhře, tak tomu může věřit jen ťulpas, který neví, kdo byl Trumpův hlavní volební elektorát a jaké informační kanály tento elektorát sleduje.

1 1
možnosti

Chceme neověřené zprávy, to je přece známá věc. Dovoluji si to tvrdit i na základě místních blogů a diskusích pod nimi. Podle popularity tzv. řetězových mailů, obskurnich webů a podle názorů mého okolí. Je jedno, jaká je pravda, důležité je, aby informace souzněla s mým názorem a nenutila mě nad ním přemýšlet, nedejbože ho přehodnotit

3 0
možnosti

Ve svém zápalu v boji proti ČT jste jaksi nepochopil podstatu sdělení. To se stane často i tak zkušeným blogerům, jako třeba Cvalín.

7 4
možnosti

D35a44d87a71k 24P80e90t83r

11. 12. 2016 4:18

Jak CIA si dokáže nakakat do vlastního hnízda je komické. V podstatě přiznává bezmocnost a údiv jak Rusi ovlivňují dění v USA.

3 8
možnosti
Foto

Jste poměrně dost mimo mísu, pane Dadáku. V dnešní době kybernetické špionáže a diverze, je prakticky nemožné se jí účinně bránit. To že Rusko mělo enormní zájem na tom aby presidentem byl zvolen nezkušený, velkohubý Trump se vědělo a ví.

8 3
možnosti

Proč je tato zpráva trochu neurčitá a bez důkazů? Zpravidla to bývá tzv. řízený únik informací, kdy tajná služba - v tomto případě CIA - chce něco sdělit veřejnosti neoficiální cestou. Důkazy chybí proto, že by protivník mohl poznat jejich zdroj, a tím by se další příliv informací zastavil. Jak prosté, člověče, jenom se nad tím zamyslet!

8 5
možnosti

Teď si z nás ale děláte legraci, že ano? Tohle nemůžete myslet vážně !! Pokud bychom se řídili podle té vaší pseudomyšlenky, tak se může vysílat naprosto vše s krytím, že nemůžeme odhalit zdroj.

8 5
možnosti

Celkem zbytečné slovíčkaření, za kterým se kryje strach o případnou revizi voleb.

2 2
možnosti
Foto

Revizí voleb míníte probíhající přepočítávání hlasů? V něm to pro H. Clinton nevypadá moc dobře. Jen ve státu Wisconsin do včerejšího dne odečetli H. Clinton 51 470 hlasů a D. Trumpovi jen 7 145. Spočítáno je již 93 % hlasů. Zdroj: http://elections.wi.gov/publications/statistics/recount/2016/12-9-spreadsheet

9 0
možnosti

nejzaručenější zprávy jsou typu JPP

(jedna paní povídala)

0 0
možnosti
Foto

Ve chvíli kdy tuto zprávu citují velká světová media, pak je samozřejmé, že jí musí zveřejnit veřejnoprávní televize takového trpaslíka, jakým je Čechie. Kdyby se jednalo o zprávu typu jedná paní povídala, pak byste měl pravdu, ale vzhledem k tomu že Obama podepsal vyšetřování, pak už se tato informace dostává do kategorie pravděpodobných. Nechápu co je na tom složitého.

11 1
možnosti

A kdyby veřejnoprávní televize tuto informaci nezveřejnila, to by zase bylo lamentací a nářku, že je v ČT cenzura. Kdo chce psa bít...

3 0
možnosti

Dalsim typem "zprav" je na pr. To je vedecky naprosto nezvratne dokazano a proto se o tom nediskutuje. Myslim tim zpravy o pricinach globalniho otepleni v dusledku lidske cinnosti. Pri tom prave veda je neustala diskuse a porovnavani vysledku. Strnulost dogmatu je nabozenstvi.

2 0
možnosti

A na konci bysetrovani dostane Clinto slusive Orange Jump Suit ...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS