Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K59a77r72e77l 97R67a61d52a

26. 6. 2016 12:31

Podobné jednání je ubohé a snad by se dalo pochopit u rozvádějících se manželů. Tam se podobné ubohosti občas praktikují a když opadnou emoce, účastníci se za ně vetšinou stydí. Ovšem pokud podobně jedná politická strana, navíc strana vládní, je to ubohost neomluvitelná. Komentáře ve kterých si ,,politici" libují, že tak získali výhodnější pozici, takové lidi deklasují i lidsky.

0 0
možnosti

Pane autore, tady se rozčilujete nad ČSSD, ale takovéto nepravosti se dnes a denně dějí po celé republice a vždy vítězí ten kdo má více peněz.

Vy jste neviděl v televizi, že pán, který si postavil bez stavebního povolení na svém pozemku kozí chlívek, tak mu ho zbourali a ten kdo bez stavebního povolení postavil u Karlových Varů celou ruskou vesničku, tak mu dodatečně vystavili stavební povolení?Zrovna tak betonové monstrum, které staví vdova po Tykačovi, také bez stavebního povolení (teda dodatečně vydané).

A takovýchto černých staveb je po republice hromada,ALE NIC SE PROTI TOMU NEDĚLÁ, protože majitelé mají hodně peněz a buď bez problémů zaplatí pokutu a nebo podplatí úředníky.

Ono je potřeba kritizovat a a dělat proti tomu už něco od začátku (kdy tady ještě vládla ODS) a ne se najednou navážet do jedné strany, která vlastně pokračuje v zaběhnutých praktikách ODS a jejich přisluhovačů.

0 0
možnosti

A ještě dodám.

Píšete, VŠICHNI JSME SI ROVNI, ALE ČSSD JE ROVNĚJŠÍ.

Ale toto platí pro všechny poslance, ti jsou přece také rovnější než normální občané.V době revoluce bylo heslo NEJSME JAKO ONI, ale ONI byli pouze břídilové proti tomu jaké výhody má dneska privilegované vrstva občanů,které jsme sice zvolili , ALE NEDALI JSME JIM PRÁVO ABY SI SAMI ROZHODOVALI O SVÝCH PREBENDÁCH.

0 0
možnosti

Co jste čekal od těchto levicových loupežníků.

3 0
možnosti
Foto

Je to stará , prastará poučka , leč platí neustále : sociální demokrat , kudy chodil, tudy krad !

6 0
možnosti

...... že se s tem socanským sajrajtem vůůůbec zabejváte V?!?

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, opravte si ten patvar "kdyby jste"!

0 0
možnosti

díky za upozornění :).

0 0
možnosti

Jen drobnost. Dlužník si pravděpodobně úvěr vůbec nevzal, ale jenom o tom mluvil. Jak se zdá, nemůže Fíjo Baňka tolik půjčit, protože by s tím, co už jim půjčila předtím, dostala mimo limity.

1 0
možnosti

Že se nestydí oranž gutani?

1 0
možnosti
Foto

Jestli je to pravda, což si nemyslím, byla by to dobrá finta.

Altner by ale mohl namítat, aby se pohledávka ČSSD započetla proti jeho pohledávce. Což se ostatně dnes děje.

1 1
možnosti

M78i65l43a77n 60K46e12s62l

25. 6. 2016 22:29

Oranžový hnus.Co nakonec můžete čekat od strany, kde předseduje bezobratlovec Sobotka podporovaný rychlobakalářem Chovancem.Altnera neznám,ale kdyby nebylo jeho nebyla by sec.demokracie.Asi lituje,že ten spor o lidový dům vyhrál.To, co socani vyvádí s Altnerem to udělají bez skurpulí i s námi,když už nás nebudou po volbách potřebovat.Jemu také naslibovali a teď jej ještě oškubou.Navážejí se do Babiše,ale oni jsou daleko horší.Slibují,co on musí zařídit a oni jej okopávají.Fuj,nikdy více je již nebudu volit - přidejte se.

13 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik