Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také souhlasím. Nedávno jsem na toto téma psal v souvislosti s výmazem celého blogu Břetislava Olšera. Jdu šířit na sociálních sítích, musíme ukázat solidaritu, jak bloggeři, tak i čtenáři.

2 0
možnosti
Foto

Pane Gardavský, naprosto s Vámi souhlasím a podepisuji! R^

3 0
možnosti

Nu, střílíte hezky, pane Gardavský. Bohužel mimo terč. Blog pana Gayera jsme nestáhli (ostatně úplně je deaktivujeme pouze výjimečně).

Patrně byl jeden e-mail nám nebo panu Gayerovi (i když on se, pokud mě letmý pohled do diskuse neklame, také nenamáhal zmínit to zde v diskusi) nad vaše síly. Škoda.

Že v tom "sluníčkovém médiu" zůstal na titulní stránce třeba článek paní Přikrylové s titulkem "Realita Evropské unie je zrůdnější, než co by kdy vymyslel Hitler se Stalinem", to vám patrně také uniklo. Nebo se vám to nehodilo do článku. On by pak nebyl tak pěkně kritický...

Docela by mě zajímalo, jestli když tak odvážně píšete o dvojím metru na základě něčeho, co se nestalo, budete mít odvahu se stejně veřejně omluvit.

7 1
možnosti

Milá paní Janků, Vždy mám odvahu se veřejně omluvit, pokud napíšu opravdu nepřesnou informaci a již jsem to udělal např.

http://gardavsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=460245

Ovšem v tomto případě pro to nevidím nejmenší důvod. Nejedná se jen o pana Gayera, jedná se obecně o Váš hyperkorektní přístup k vybraným jedincům.

Někomu projdou naprosté vulgarity a jindy mažete za slovo p...brusel. Což se mi osobně stalo.

Očekávat z Vaší strany nějaké zdůvodnění je většinou poměrně marné. Schováte se za frázičku "příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuze".

Měřte všem stejným metrem a já nebudu mít důvod psát blogy jako je tento.

Vzhledem k ohlasům asi sama vidíte, že to tak cítí více blogerů než jen já.

Přeji Vám krásný den.

1 0
možnosti

P65a81v75e40l 78K77u38l24a

28. 4. 2016 0:30

Co se toho "urážejícího prezidenta" týče, máte pravdu :-)

2 0
možnosti

P28e66t53r 74K63ř48í19ž

27. 4. 2016 23:05

Blog pana Peszyńského jsem nikdy neotevřel. Jeho fotografie samolibého intelektuála s fajfkou je mi tak protivná, že nechci vidět, co ten člověk píše. A jsem ochoten věřit všemu, co mi o něm kdo poví nepěkného.

2 2
možnosti

Ano, a takhle funguje většina společnosti a ještě ke všemu má volební právo.:-(

1 1
možnosti

Co napsal vámi zmíněný p. P. a není to pravda ? Já s ním naopak mohu v zásadě souhlasit. A jinak v USA budou možná mít Trumpa, a u nás byl po odporné dehonestující kampani (po VK) zvolen MZ. Smutné.

2 5
možnosti

...souhlas s jedinou připomínkou...prezident nebyl zvolen většinou obyvatel... ale většinou aktivně se zúčastnivších voličů....

3 0
možnosti

Což ovšem v demokratické společnosti znamená většinu. Kdo nevolil, tomu to bylo jedno a pak nemůže plakat že je prezidentem ten koho volila většina "zúčastnivších se" voličů.

Ale to je pane Nádvorníků jen slovíčkaření. Víte jak jsem to myslel :-)

17 1
možnosti
Foto

Napsal jste to přesně, není k tomu co dodat. A i když ti co byli odejiti, jsem nemusel číst pokud je zde cenzůra, škatulkování a bolševismus, je to cesta do pekla.

13 0
možnosti
Foto

Je to dle mě složitější než jak to popisujete, situaci tu hrotila grupa Kašuků, Olšerů , kdysi Fojtíků a nevím ještě koho. Lež a nenávist sklízela vysokou karmu a řada lidí sem přestala chodit . Jak dlouho ty zvratky na blogu procházeli, tak nyní je cenzura až příliš choulostivá....No a jako dřív odcházela skupina dnes hanlivě označovaná kavárníci, dnes se štětí grupa hanlivě označovaná zemanovci..

13 1
možnosti

Kdybyste do toho necpal toho vašeho "většinového" prezidenta, možná bych s vámi i souhlasil. :-/

2 3
možnosti

J20a55n 98R74á32ž

27. 4. 2016 19:27

No jo, ale byl opravdu zvolen většinou voličů, kterým stálo za to jít k volbám. Že ostatní dali najevo, že je jim jedno, kdo bude prezidentem a k volbám nešli, je mimo diskuzi.

21 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS