Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K61a12r67e84l 80R72a56d93a

25. 3. 2016 20:50

Někteří lidé tak touží zapsat se do dějin, že třeba kladivem rozbijí Michelangelovu sochu nebo zapálí knihovnu. Mamá Makrela už své místo v dějinách získala. Bude citována společně s Hitlerem. Ostatní němečtí kancléři upadnou v zapomenutí

Sluníčkáři už nestojí za pozornost, svojí škodu už způsobili, víc už nezmohou, ani nenapraví.

34 0
možnosti
MK

Milí politici, milá sluníčka, těšíte se, jak budete imigranty úspěšně integrovat. Zase další blud... Všimněte si, že atentátník z Belgického letiště byl vychován dokonce v katolické škole. Jeho bratr prohlásil, že ještě před tím, než odešel do Sýrie, to byl milý chlapec. Atentátníci-piloti z 11.září byli svými sousedy ohodnoceni jako milí a sympatičtí lidé... Čili tito sympaťáci se, aniž bychom si všimli, náhle projeví jako zabijáci. Kde je tedy ta integrace? Kde je jistota, že kdokoli z nich nám jednoho dne nevrazí kudlu do zad?

34 0
možnosti
EK

Jak umí integrovat to tihle prokazují 25 let demokracie. Buď to neumí, nebo je jejich cílem udržovat si zde permanentní integraci, aby byly prachy.

0 0
možnosti
RS

Tohle uz tady bylo. Srovnejme "Islamsky Stat" Hitlerovym Nemeckem. IS cerpa ideologii z Koranu, Nacionalni Socialismus z Hitlerova "Mein kampf". Kvalita obou systemu je srovnatelna, kvantita jeste ne. V protektoratu jsme tez meli Slunickare, kteri se hlasili k NS. Rikali jsme jim kolaboranti. A proc Hitler mel na zacatku uspech? Za to mohly evropske elity. Byl to obrovsky kseft. A dnes? Sledujme jen toky penez. Pak bedeme moci rict, kdo ma pravo hodit kamenem.

22 0
možnosti
PS

P35e31t37r 64S18k14á55c45e85l

26. 3. 2016 22:27

Precizně jste seřadil základní fakta, proti nim nikdo nemůže ani hlesnout. Pokud má paměť a zdravý rozum. K těm evropským elitám. Za úspěch vděčil Hitler mj. i firmám, jejichž zástupci byli v Norimberku před soudem. O tom se taktně v dějepisech ve školách mlčí!

Žalobana farmacprůmysl:

Většina lidíasi neví, že Norimberský válečný tribunál neodsoudil jenpolitické a vojenské vůdce, ale také členy exekutivyspolečností, které dostaly k moci Hitlera. Před tímto válečnýmtribunálem stanulo 24 obviněných vysokých úředníků a manažerůIG Farben. Hlavní prokurátor Telford Taylor z USA v úvodní řečikonstatoval: „Žaloba obviňuje tyto muže z plné odpovědnosti zato, že na lidstvo uvalili tu nejpustošivější katastrofickouválku v celé jeho historii. Obviňuje je z masového zotročování,plenění a vraždění. Jsou to hrozná obvinění.“

Z24 ředitelů IG Farben obviněných v poválečném soudním procesus IG Farben (1947–1948) před americkým vojenským tribunálem vpodsekci Norimberskýchprocesů,bylo 13 usvědčeno a posláno do vězení s tresty od jednoho doosmi let odnětí svobody. Někteří z obviněných v soudnímprocesu byli následně vedoucími pracovníky v poválečné éřeve vedeních společností, které se oddělily od IG Farben.

(vizhttp://cs.wikipedia.org/wiki/IG_Farben)

3 0
možnosti
Foto

A šéfka diplomacie EU se dokonce rozplakala. Chudinka...

Vám velká karma R^

25 0
možnosti
ZH

Myslím, že soucit zdejšího osazenstva s oběťmi v Belgii je předstíraný. Údajný soucit je tu používán jako argument proti vlastní části společnosti, sluníčkům, jimž se zcela lživě podsouvá že s teroristickými útoky jsou snad spokojeni, smířeni, že je schvalují. To je samozřejmě veřejná pomluva, na kterou není žádný důkaz. Kladu si otázku, jak soucitná může společnost, kterí obrací svůj hněv vůči komunitám ve vlastní společnosti. Pokud zde nějaký intelektuál poukazuje na to, že uvalovat kolektivní obžaloby na kohokoli je nebezpečné. Včera všichni "nebezpeční" migranti, dnes všichni sluníčkáři, zítra ovšem i kdokoliv z vás zde, tak jak se nenávistné chorobné mysli zachce. Nemá to žádnou hranici. Proto se domnívám, že společenství lidí, které může třeba intelektuála prohlásit za nenormálního, sama normální není. A co teprve pan Brodský, jeho krásný soucit rovnou vyjádřený neadresným způsobem, to je příklad spoluobčana, který snadno zamění kohokoli z vás, kdykoli, stejně jako ty sluníčkáře...

5 35
možnosti
IG

Naopak pane Hornere, myslím, že nechápete vůbec nic. Ani my co nejsme "sluníčka" nejsme lhostejní vůči potřebným. Ať už formou příspěvku na UNICEF, jako moje přítelkyně, nebo já třeba dělám jako muzikant zdarma charitativní koncerty pro postižené děti z Kociánky v Brně.

Na rozdíl od Vás -sluníček- ale pomáháme našim potřebným. Těžko lze očekávat, že chovanci z Kociánky způsobí teroristický útok.

Z jedné strany Vás chápu. Pomáhat potřebným. Bohužel nedokážete rozlišit, kdo potřebný je, a kdo si na to jen hraje. Připočtěme k tomu agresivní islám a má volba je zcela jednoznačná.

Jak pomáháte Vy? Čím se mi pochlubíte? Doufám, že to nebudou

kecy o tom, jak rozvážíte vodu, či jídlo migrantům, kteří je pak háží po zemi.

V první řadě pomáhejme našim lidem a je jich neustále dostatek, kteří to mají zapotřebí.

Já osobně mám děti, mé děti budou mít doufám vnoučata a já chci, aby se narodily do světa, který Vy svým sluníčkovým blázněním nezničíte.

Do světa, kde se nebudou muset obávat teroristických útoků, protože Vy sem pozvete už na první pohled kulturu, která je neslučitelná s naším způsobem života a kteří, když ne oni sami, tak jejich potomci budou dělat takové věci, jako teď ve Francii, či Belgii.

Všeho musí být s mírou.

Vy sluníčka ji bohužel nemáte a ani nedokážete rozeznat.Píši Vám slušně a doufám, že mé stanovisko pochopíte. Pokud ne - nu komu není rady, tomu není pomoci. Přeji hezký večer.

43 2
možnosti
MR

Nemám slov, takže jen karma a R^!!

41 0
možnosti
RB

Říkejme tomu třeba extremismus, ale jsem pro masivní letákovou kampaň. Až je to trošku rozebere, tak zaútočíme alegorickými vozy....

13 0
možnosti

...kéž by aspoň to. Nebude NIC. Jediná "letáková" kampaň bude proti "xenofobii".

1 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik