Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I27v11a92n 66M17a88r37e88k

30. 4. 2015 19:50

!!Co tam po nějakých uprchlících , hlavně že se podařilo (téměř) zastavit ruské motorkáře ,ti  by nám v budoucnu mohli nadělat  neskutečné problémy,takže gratuluji  8-o;-(Rv

18 3
možnosti
TT

Nojo, dyť voni vlastně jeli do Schengenu slavit vítězství nad těma, kteří dnes vládnó Bruseli! ;-)

8 0
možnosti

"Evropští poslanci podpořili rezoluci, která vyzývá k přijímání uprchlíků jednotlivými členskými státy a větší finanční podpoře na pomoc běžencům. Většina poslanců byla kritická k výsledkům mimořádného summitu EU. Rezoluce je pouze vyjádřením názoru EP a nemá žádný legislativní dopad." (ČTK, euroskop.cz, 30.4.2015).

Umíte číst, pane autore ? A dále :

"Současný apel je výzvou Evropské komisi, aby iniciovala legislativní postup, se kterým musí souhlasit Evropský parlament a členské státy. V této narychlo sepsané rezoluci, jejímž cílem je se vyjádřit k nedávnému neštěstí, ani není prostor definovat možnosti, jakými mohou státy pomoci jižním zemím zvládat nápor migrantů," řekl europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL). Podle něj jde především o to, aby státy EU sjednotily svoji strategii azylové politiky (ČTK, euroskop.cz, 30.4.2015).

Není ale nad to šířit poplašné zprávy. Blahopřeji ovšem k vysoké karmě, vypovídající výmluvně o čtenářích MfDnes.:-)

3 19
možnosti
JO

A co jste tím jako chtěla říct? Podpořili rezoluci, která vyzývá k přijímání uprchlíků - podpořili něco, co je naprosto proti zájmům občanů ČR. 

Je to vyjádření jejich názoru, který nezohledňuje názor občanů, kterými byli zvoleni. Čili - je to hnus.

22 1
možnosti
JO

Taky mě zklamali. Snad si to voliči budou pamatovat. Je skoro jedno, jestli se bude volit pravice či levice, všechny větší strany jsou stejně kolem středu. Ale invaze z Afriky bude velký problém pro naše potomky a na to bychom při příštích volbách měli myslet a volit toho, kdo se proti tomu jasně, srozumitelně a veřejně vymezí a bude bezpodmínečně proti kvótám a podobným nesmyslům i za cenu našeho vystoupení z EU. Hlavně nevolit žádnou stranu, jejíž zástupci se té šaškárny zúčastnili a hlasovali proti vůli naprosté většiny občanů ČR, at už se budou vymlouvat na cokoli, bagatelizovat to, omlouvat, či slibovat, že příště budou jednat jinak.

39 0
možnosti
KZ

Voliči si to pamatovat nebudou, nebuďte bláhová. Nevolit žádnou stranu, která se té šaškárny účastní půjde taky těžko. Protože jakmile se tam taková dostane, rychle otočí. Příklad - Řecká Syryza - naslibovali hory doly a víte co chtějí provést? Fiskální amnestii. To znamená, že ti co mají ulité nezdaněné peníze, tak je přiznají a nejenže se jim nic nestane, ale ani žádné daně z nich neodvedou. To by jeden blil. A nechme stranou všechno ostatní, co se týče Řecka, protože to je zase téma na jinou diskusi. Jen jsem chtěl vypíchnout to, že spoléhat se na politiky, je jako spolehnout se na předpověď počasí.

4 0
možnosti
JV

J49i44r51i 17V91r65a14b42e56c

30. 4. 2015 17:50

Mate pravdu. Cesi jsou jen na vybirani dotaci a cerpani penez .Kdyz jou problemy , at se o ne staraji jini.

5 17
možnosti
JFB

Co takhle ty problémy nezpůsobovat? A dotace si nechte, stejně slouží jen k zadlužování států.

16 2
možnosti
PK

Všichni si musí udělat pořádek ve svých zemích sami. Je jednoduché utéct před problémem a nechat se vyživovat EU. Rozhodně si myslím, že je jim třeba pomoci jako západ pomáhal nám, ale ne tak, že si je sem nastěhujeme a nakonec se sami staneme menšinou ve své vlasti.!!!!

11 1
možnosti
DB

Ano, to je správně, jde o to, nastavit jistá pravidla pro pomoc. Nejde pomoci všem a tak se musí najít způsob, jak si rozumně vybrat ty, kterým pomůžeme.

1 0
možnosti

Vy jste si ještě na lhaní nezvykl? Hned po převratu tady tuto normu zavedl havel :-/

12 6
možnosti
ZB

Za to před rokem 89´to byla jen samá pravda, že? Jste naivní, nebo hloupý?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AK

Humanita, demokracie - dobře. To ať rozeberou jiní.

Ale mně to nevychází z pohledu financí.

Pořád jsme svědky omezování sociálního státu s podotknutím, že na to není. A současně slyšíme nabádání k větší velkorysosti v přijímání sociálně potřebných.

To přece nejde dohromady.

Ledaže by autoři těchto výzev chtěli zcela zrušit sociální stát a přestat tak úplně podporovat sociálně slabé.

Pak by k nám nikdo neměl důvod cestovat, protože hlad a bídu by měl k dispozici jak u sebe doma, tak u nás.

Jde snad těm volatelům po přijímaní uprchlíků o tohle?

7 0
možnosti
PK

To je správné řešení.

2 0
možnosti
MT

To snad nemůže být pravda ! Proboha, koho to volíme /volíte/ ?

11 0
možnosti
KK

Politici by se měli více bát dělat rozhodnutí PROTI svým voličům.  Mohl by se objevit nějaký český Breivik, ....   Heydrich se taky nebál.

23 2
možnosti
MK

Španělé nic nezlikvidovali. Neměli k tomu ani prostředky. Kdo zlikvidoval jihoamerické říše, byli sami Indiáni utlačovaní těmito říšemi a kterým Evropané dali pouze jiskru naděje. Nesmíte věřit báchorkám. Přichod Evropanů do jižní Ameriky znamenalo pro statisíce Indiánů naději na osvobození od tyranů a lidských obětí. 

Severní Amerika.........většina Indiánů zemřela na nemoci dovlečené Evropany. Ve válkách pak prohráli svůj boj, jako říše Římská. Nic nepochopitelného. Evropané byli vystaveni stejnému...ať už se jednalo o invazi slovanských kmenů anebo tatarských. Jenže ty nakonec převzaly římské způsoby, zákony a hodnoty.......ti co přichází je nikdy nepřevezmou

1 2
možnosti
Foto

vy si snad děláte srandu8-o

0 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik