Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)...............bez komentáře.......R^R^R^!!

0 0
možnosti

Ok, tak speciálně pro vás upřesním.

Nevidím nikde nahé přirození, tak jak je v jedné z kreseb v klipu. (malováno dle skutečné události). Vám přijde normální ukazovat přirození a ještě se nechat bičovat - i když imaginárně na ulici v hlavním městě?

Opravdu je běžnou praxí chodit v kožených oblečcích, které jen zakrývají přirození?

Děláte to běžně?

Líbí se Vám tahat do pochodu hrdosti anarchistická hesla?

Opravdu Vám to přijde jako norma v naší společnosti?

Jste spokojen, že se na to dívají děti?

Cítíte, že je to opravdu to pravé pro jejich morální vývoj?

Reklamy na prezervativy a povzbuzující prostředky pro erekci jsou v televizi od 22:00, ale tohle je v pohodě?

0 0
možnosti

Huh, tak to je teda hodně rozsypany čaj. Už jsem si zvykl, že před touhle akci se vynoruji fakt strašlivé texty, ale tohle v sobě má krom nesmyslů kupodivu jakési zrnicko racionality.

Pokud se chcete proti něčemu vymezit, zkuste to udělat tak, aby bylo poznat proti čemu a proč. Chápu, že spojit věci, co se tam nelíbí, s holými zadky vám připadá jako supr nápad, ale není to tak.

Prague pride je něco mezi tematickym setkáním, manifestaci a karnevalem, někteří to využívají jako krytí pro propagaci extrémních názorů, pokud teda tvrdite, že proti LGBT nic nemáte, buďte konkrétní.

Analogie s urizlou nohou je dokonalá číčovina, místo penisu dostane transexual vysněnou vagínu a naopak. Bláboly o slepé uličce ve vývoji, jistě vyvolají ovace zapálených neználků, ale bohužel z autora dělají neználka taky.

Písnička má mizerný text, je křečovitá, je napsána účelově, prvoplanove, beze stopy odlehčení, nemůže mít širší úspěch. Kdo by vám s tím klipem pomohl, bere si akorát dvojité riziko - spojení s propadakem a ještě ke všemu oplitačky s nenávisti proti skupině osob, zatímco potenciální profit nevalny.

Ale vlastně mě tyhle texty docela baví.;-)

0 0
možnosti

kontroverzni tema pro lidi vaseho typu. pro ostatni normalni mejdan nebo karneval

3 0
možnosti

Ještě se mi nestalo, aby nějaký polonahý účastník karnevalu s umělým penisem v ruce po mně direktivně požadoval, abych ho respektoval.

0 0
možnosti

J39a21n 53S79m32e96j43k16a80l

25. 7. 2019 10:20

Pane Garbyš, co sem pletete řepku, já se bavím v jiné rovině, pokud budu vytahovat extrémy ve Vaší komunitě procentuálně budu někde jinde. Nejde o to kdo se množí, pokud jde o druh který není sto se o sebe postarat evoluce a příroda je neuprosná. Jde o Vaší evoluci kde příroda již rozhodla, že nechce tímto druhem zamořit planetu a proto Vám odebrala možnost vlastního množení.

1 1
možnosti

Tak to je dobrý tmářství.

2 0
možnosti

Karma. Ty transparenty jsou otřesné. Místy bych řekl, že porušují zákon o vyzývání k trestnému činu. Alespoń je vidět, jak vysoké zastoupení křiváků a šmejdů tyto komunity mají. To o mnohém vypovídá.

1 1
možnosti

A na Tomáši Řepkovi a jemu podobných je zase vidět, jak velké zastoupení křiváků a šmejdů mají heterosexuálové. To o mnohém vypovídá.

0 0
možnosti

Jediné, co Prague Pride symbolizuje, je to, že chtějí víc práv pro homosexuály. Nemá to žádný jiný význam,“ říká Tomáš Michalko. „A vy byste jim práva nedal?“ zaraženě se zeptal moderátor Luboš Xaver Veselý. „Oni mají dostatečná práva, mají registrované partnerství, a co víc by chtěli,“ dodal teprve šestnáctiletý Michalko z Mladých lidovců (KDU-ČSL).

Rodinu má dle něj tvořit muž a žena, nikoli muž a muž nebo žena a žena. Dle něj je určitě lepší, když je dítě v dětském domově se dvanácti „tetami“ a dalšími deseti dětmi na pokoji, než aby bylo v rodině se dvěma táty. Dva tátové dle něj není správné. Proč, to ale neřekl.

Z Michalkových slov je cítit opovržení vůči gayům, které evidentně považuje za lidi druhé kategorie. Budiž mu omluvou jeho nízký věk a nulové životní zkušenosti. Věříme, že až dospěje, tak bude na svět nahlížet poněkud reálněji.

(určitě nebude,nebot členové této strany to mají doživotně narysované);-D

1 0
možnosti

Z Michalkových slov je cítit opovržení vůči gayům, které evidentně považuje za lidi druhé kategorie...

Bohužel se nám právo svobodného projevu díky lidskoprávním aktivistům přetavilo na povinnost držet hubu a krok. Hned vám předvedu jak to myslím:

-mám právo opovrhovat čímkoliv a kýmkoliv a říct to nahlas

-mám právo na své předsudky, jsou výlučně jen mou osobní záležitostí

-mám právo nenávidět co chci a koho chci, je to moje věc

-mám právo mít strach, obavu z něčeho a někoho, něco nechtít, nemít rád

-mám právo neuznávat cokoliv a kohokoliv

-nejsem povinen respektovat koho nechci

-nejsem povinen oficiálně uznávat to a ty, které uznávat nechci

-nejsem povinen chovat se a mluvit o cizích záležitostech tak, jak si jejich nositel sám určí...atd. a to vše až po hranici zákona.

5 0
možnosti

Karma, jestli v tom nemá prsty i ta příroda, jak píše pan Gabryš : "Homosexualita nikdy slepá větev nebyla", ano i ta příroda má rozum a znemožní takovým jedincům možnost dalšího množení. A nenadělají s tím nic.

3 0
možnosti

Asi Vas to prekvapi, ale homosexualove se mnozit mohou a taky to delaji. Mnozit se nemohou impotenti.

Nevim, jestli jste s procesem vzniku potomka obeznamen, ale opravdu ke spojeni spermie a vajicka neni nutny bezprostredni pohlavni styk jedincu opacneho pohlavi.

0 0
možnosti
Foto

Taky mi přijde na hlavu ta umanutost ukazovat v průvodu ostatním, že LGBT jsou jiní a zároveň stejní. Jsem přesvědčen, že do té doby, dokud nezačali pořádat své pride parády, žily tyto menšiny ve společnosti ve větším klidu. Pokud nevyčnívali a nevystavovali se na odiv, ostatní je bez problémů tolerovali nebo ani nezaznamenali, že jsou jiní.

Pochody hrdosti jim prokázaly medvědí službu. Příslušníci LGBT sami na sebe upozornili, část společnosti to vytočilo a popudilo proti nim.

4 1
možnosti

Vy se muzete rozhodnout, jestli budete zitra zena. Ale rozhodne to neznamena, ze chapete problemy transsexualu.

Homosexualita slepa vetev nikdy nebyla. Slepou vetvi je jen neplodnost. Nikdo z homosexuality prirozenou vec nedela, ona prirozena je. To, ze si myslite opak, neznamena, ze to tak je.

Aby bylo jasno - nemam nic proti heterosexualum, ale nevyvysujte se nad ostatni jen proto, ze citite naklonnost k opacnemu pohlavi. To z Vas nedela zadneho spasitele sveta.

0 7
možnosti

dělá, právě ta náklonost k opačnému pohlaví je záruka zachování a pokračování lidské rasy, to z hetero dělá spasitele .

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS