Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Řešení tu je, ale protože řada Čechů je zaměstnatelná (a dobře placená) jen v organizacích svázaných s Evropskou unií a celá jedna generace uvěřila tezím o všeobjímající lásce lidí celého světa a ohavnosti vlastenectví, není bohužel průchozí:

- okamžitě opustit EU (jakékoli ekonomické dopady jsou řešitelné v budoucnu)

- uzavřít hranice a kontrolovat příchozí

- postavit islám mimo zákon, internovat a vyhostit muslimy

- zvýšit počet obranyschopných (armáda, policie)

Anticipace: Nikoli návrat k socialismu, ale obrana života a svobody našich dětí. Za dvacet let - pokud se nevzepřeme - tady máme hordy agresivních barbarů v každém městečku, teroristický útok co týden, děvče v minisukni už nezahlédnete a stovky rodin, jejichž dítě přišlo o život, protože bylo ve špatné době na špatném místě...

13 0
možnosti
PK

P17a39v15e27l 22K72i17l91i86k

26. 5. 2017 23:25

Rakouští politici se v prezidentských volbách zeptali rakouských voličů, jestli se má Rakousko bránit migraci. A rakouští voliči odpověděli, že ne, že se jim to takhle líbí. Pravda bylo to s odřenýma ušima, ale obsazování Rakouska migranty a islamizace Rakouska bude pokračovat.

Na to samé se zeptali politici svých voličů v Nizozemí. A dostali stejnou odpověď. Hlavně žádná obrana evropské kultury! Pro nový lepší život potřebujeme co nejvíce imigrantů! A tady už to bylo ráznější rozhodnutí. Wilders má pouze 20 křesel ze 150. Takže 130 ze 150-ti Nizozemců současný stav vítá. I Nizozemský volič ví co je pro něj nejlepší.

A volba prezidenta ve Francii? Zase stejný výsledek. I Francouzi jsou současným stavem nadšení. Hlavně zlikvidovat tu starou zaprděnou Evropu.

A co u nás v Česku? Podle volebních průzkumů se voliči nemohou dočkat, kdy už se konečně přiblížíme té vyspělejší Evropě. I český volič je pevně rozhodnut nebránit se a podřídit se Bruselu.

=======

Takže, jak to celé funguje:

Krok 1: Volič ve volbách vyžene politiky kteří by ho možná chtěli bránit a moc dá do rukou politikovi, který podporuje imigraci a po nějakém incidentu bude provolávat: "My se nevzdáme", "Budeme držet pohromadě" nebo "Náš život si nenecháme narušit" a tak podobně.

Krok 2: Dojde k nějakému incidentu, například sebevražednému bombovému útoku. Desítky mrtvých a zraněných.

Krok 3: Politik provolává "My se nevzdáme", "Budeme držet pohromadě" nebo "Náš život si nenecháme narušit" a tak podobně. A dělá to proto, protože ho tím pověřil jeho volič. Ten druhý politik, který nabízel něco jiného, například zastavení migrace, tak ten politik byl voličem vyhnán.

Krok 4: Volič se diví, že politik dělá to, co je po něm volič požaduje. Volič je ...

11 0
možnosti
KB

K65a32r35e93l 74B42o44k

26. 5. 2017 23:14

Není dobré ignorovat přijaté zákony a mezinárodní smlouvy. Trochu více vzdělání by neškodilo.

0 12
možnosti
JS

Z nasi humanni "evropske" cesty neuhnme. To znamena, ze nechame volne proudit do Evropy kazdy den dalsi tisice "uprchliku", prevazne z islamskych zemi. A kopat do Trumpa, ktery mel odvahu prosazovat zakon omezujici vstup techto lidi z rizikovych oblasti do USA.

10 0
možnosti
PB

..... mňo, mám zato, že sa Evropa za poslední tři roky už votestovala fest !!!

3 0
možnosti
MT

Jiz delsi dobu se mi z tech vlad, stran, politiku, byrokratu a vrchnosti v Evrope zveda zaludek.

12 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik