Diskuse

Trestejme za pravdu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to hodně zajímavé. Všichni volají po přísném dodržování zákonů, pokud se jedná o imigranty. Jakmile ale mají zákony dodržovat oblíbenci davu, tak už to tak horké není, že? Ona porušila zákony země, které chce být presidentkou. Nevím, možná se shlédla v Miloši Zemanovi, jenže Francouzi jsou na své zákony trochu jinak hrdí než Češi. Nic se jí nestalo. Půjde k soudu, což je správné, protože jen soud může rozhodnout zda měla pravdu nebo ne. Nerozhodne to ani pan Zdechovský, ani zdejší blogersko diskusní forum. Soud je od toho aby určil co a jak bude.

2 1
možnosti
Foto

Její provinění je stejného rázu jako když si žid nenašil žlutou vlajku. Ano, oba porušili "zákon" , který je ale ve své podstatě sám o sobě zločinecký a proto je správné tyto "zákony" ignorovat a porušovat.

5 1
možnosti
PB

..... tak předpokládám, že nestranný, vzdělaný a zkušený soudce pochopí jakej je rozdíl mezi dekapitací palice s poznámkou "Toto je DAIŠ!" a porcováním žab na talíř s poznámkou "Toto je menu na sjezdu strany Le Pen!"VEU!!!

4 0
možnosti
JZ

Tak že Zdechovský kritizuje EU jedině tak, aby se vlk (jeho příznivci) nažral a koza (celá EU včetně jeho výplaty) zůstala celá, mi je jasné "odjakživa", vám snad doopravdy ne?

3 0
možnosti
SK

Není to poprvé od pana Zechovského, kdy ukazuje, že migrace pro něj není potíž. :-(

http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=500142

A jeho slova z diskuse po Bruselu a stejné to bylo po Paříži.

Vidíte, asi problému moc nerozumíte. Teroristické útoky nedělají Ti, co dnes přichází, ale Ti, co tu už mnoho let žijí a s tím tato migrační vlna nemá nic společného.

0 1
možnosti
MN

Když se před prezidentskou volbou v USA vytahovaly na Trumpa 20 let a více staré kraviny, co kde řekl mezi chlapama někde v šatně, tak jsem kroutila hlavou, ale ještě jsem se smála.

Ale to, co se teď před prezidentskou volbou ve Francii vytahuje na Marine Le Pen, mi už vůbec nepřijde k smíchu. Naopak, je mi z toho zle od žaludku. To už je totiž přes čáru. Nikdo, a tím míním opravdu nikdo na světě si nemůže opravdu myslet, že Marine Le Pen chtěla zveřejněním zvířeckých praktik Daesh propagovat terorismus.

Jde jen o odstranění této dámy z volebního boje, protože globalisti z ní mají tak velký strach, že jim zadky cvakají drát trojku.

31 1
možnosti
JR

J95a67r16a 94R33a70n41k

5. 3. 2017 20:36

Marine Le Pen vi, cim se provinila a proc prisla o imunitu!!

http://www.cnn.com/2017/03/03/europe/france-marine-le-pen-summons/

1 13
možnosti
RK

Jděte s těmi fake news už někamRv

11 1
možnosti
Foto

jako chcete všichni být bez EU a najednou je špatně, že EU nekecá národnímu státu do jeho záležitostí? Najednou je EU dobrá a má chránit? Imunita europoslanců se vztahuje jen na výstupy na plénu, že se celkově hlasovalo byla v podstatě jen formalita daná jednacím řádem. EU zatím vždy vydala europoslance, pokud o to národní stát požádal.

6 14
možnosti
IG

Paní Fialová, jste trochu mimo, nerozporuji vydání za trestný čin - ovšem za trestný čin lze asi těžko považovat upozornění na rozpor mezi chováním strany Le pen a chováním islámského státu.

Nebo to stavíte na stejnou úroveň?

19 2
možnosti
RH

Vydání k trestnímu stíhání znamená jen, že bude soud posuzovat překročení zákona a míru provinění. Jestli jsou francouzské zákony špatné, je jiná věc, ale poslanci by je měli respektovat v první řadě. Není nic špatného na tom, když k ní bude spravedlnost přistupovat jako k tomu, kdo imunitu nemá. Nakonec Le Pen chce zrušení EU, což by taky znamenalo ztrátu poslanecké imunity. :-)

8 4
možnosti
VK

Ono je to u některých blogerů dané. Kopnout si do unie, i když se přitom kope do vlastní holeně.

4 10
možnosti
VK

Co máte proti tomu, aby nadlidi byli rovný lidem a zodpovídali se před zákony SVÉ země?

5 7
možnosti
Foto

Co se má co europarlament vyjadřovat k imunitě národních politiků? Tohle je čistě interní problém Francie a mělo by to být čistě na Francouzských zákonodárcích.

3 2
možnosti