Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inu pane Gardavský, ono to je tak.... admini s reklamou skutečně nic společného nemají. Nemáme možnost ovlivnit, jaká reklama se zrovna zobrazí. Ale má to ještě jednu stranu mince. Prostor blogů financuje Mafra, stejně jako diskusní prostor financuje Mafra, propagaci blogerů takéž financuje Mafra a vše, co se na iDNES.cz dočtete, financuje Mafra a všichni čtenáři, včetně Vás mají obsah zdarma. To proto, že Mafra je živa z reklamy. A pokud používáte Ad B***k, jak sám píšete... tak Mafru v podstatě okrádáte.

0 0
možnosti
JM

Tím chcete zřejmě říci, že za peníze se může lhát. Bloger, (který nepíše v neomarxistickém duchu) musí vše dokládat odkazy, trochu drsnější příspěvky odporující multikulturalismu v diskusích jsou mazány, ale klamavá reklama za peníze je OK. Díky za osvětlení problému.

0 0
možnosti
MP

Admini mohou dozírat nad našimi výplody a sledovat dodržování kodexu, jinak asi nic moc. Ovšem reklama přináší peníze, spravuje to jiné oddělení, takže se nedivte. Ostatně tak nějak to adminka psala. My si tady zadarmo plkáme, někteří i píší, ale jsme bráni jedině jako konzumenti těch reklam, takže opatrnost je více než na místě a to je tak vše, co s tím můžeme dělat.

Horší bude, až na něčí povel nasadí náhubky, ale samozřejmě ne všem.;-)

Takže šetřete si nervy, možná bude hůř.

4 0
možnosti
JM

Také si můžeme za Kč 89,- zaplatit i-Dnes bez reklam. ;-D

0 0
možnosti
JM

Odpověď na otázku v titulku: Jak se jim zlíbí...;-)

0 0
možnosti
VV

I kdyz nejsem s administratory zrovna kamarad, tak jim musim dat za pravdu.

0 0
možnosti
OP

Prolítla jsem diskusi a z ní mi plyne: podvodnou reklamu admini na 20 minut odstranili, pak ale dostali výprask a museli ji znovu pustit, protože zisk z ní je podstatný :-) Já se domnívám, že tento typ oblbování lidí se stává součástí naší "kultury" a sám zmizí, pokud se na to lidi naučí, budou to umět rozklíčovat a nebudou na to reagovat. Jinak ale to svědčí také o tom, že se podařilo v lidech vypěstovat totální lenost a touhu mít všechno zadarmo a za takovou lenost by měli platit :-)

0 0
možnosti
RJ

R71a13d69e21k 65J87a42r85o26š

22. 6. 2016 18:22

Nemáte pravdu, paní Pavlíková...

0 0
možnosti
Foto

K11a22r36e78l 92M19á29d64l80e

22. 6. 2016 18:02

Paní Janků, já nechci být šťouravej, ale opravdu mnou začala cloumat zvědavost a prosím o odpověď. Krátce po prvních diskuzních příspěvcích pod tímto článkem zmizely obě reklamy na zázračné metody učení a byly nahrazeny něčím normálním. To vydrželo odhadem dvacet minut a "šokující metody učení" jsou tam znovu. Bylo by, prosím, nějaké vysvětlení pro čtenáře? Někdo stačil prověřit, že ta šokující metoda není žádný podvod, ale opravdu funguje?

1 0
možnosti
RJ

R87a61d56e70k 76J72a17r41o91š

22. 6. 2016 18:12

Vysvětlení je prosté. Tento typ reklam funguje na principu rotace. Neboli nevisí na webovce stále, ale jsou průběžně náhodně obměňovány.

0 0
možnosti
MC

Ale něco jste svým blogem stejně docílil. Zmizela horní okénko s těmi klamavými reklamami a po dlouhé době se objevilo zmizelé okénko s počítadlem íček. Takže asi k nějaké nápravě došlo.

0 0
možnosti
Foto

J10a44k12u28b 70R48o46t78h

22. 6. 2016 17:26

Pane kolego, nemohu si pomoci, ale musím se zeptat na váš prohlížeč a nastavení. Kontroloval jsem po vašem předchozím článku, jaké reklamy se na několika počítačích zobrazují, a všude vidím jen tzv. velké, tedy reklamy seriózních inzerentů, které obvykle zaplňují celou plochu monitoru kolem stránky.8-o

0 0
možnosti
Foto

K69a22r19e67l 30M42á78d10l35e

22. 6. 2016 17:36

Obávám se, že název programu na blokování reklam je zde brán jako sprosté slovo a znamená okamžité smazání příspěvku. Já se svým nejmenovaným programem nemám žádné reklamy po stranách textu, nemám reklamy před případnými krátkými videi, ale zrovna v tuhle chvíli mám nad hlavičkou Blogu tři reklamy, z nichž dvě jsou na ty zázračné kurzy.

0 0
možnosti
JL

Co mají společného admini blogů s reklamou?

3 0
možnosti
VK

Já tedy nevím, jestli ty metody fungují nebo ne? Kdo je ten, co to posoudí? Pane Gardavský, funguje Clavin? Funguje Arginmax? Fungují přípravky na hubnutí? Každý konzument reklamy disponuje svéprávností. Pokud ne, je zpravidla omezen soudem na nakládání s finančními prostředky. Pokud je reklama podvodná, tak se obraťte na ČOI a ne na poskytovatele reklamního prostoru, který to asi stěží dokáže spolehlivě filtrovat. Každý nese odpovědnost sám za sebe, tak proč jí chcete přenášet na jiné?

1 2
možnosti
IG

Vážený pane Kopřivo, nevím proč, ale trošku mi připomínáte ty tři opičky Sony. Nevidím, neslyším, nemluvím.

Nerozumím tomu, proč máte pocit, že takové reklamy ubližují konkrétně mě. Pouze upozorňuji na minimálně morální podvod, na který může doplatit třeba někdo z Vašich blízkých.

Jak se chcete bránit šmejdům, pokud dle Vás, tak když je vidíme zavřeme oči, ucpeme si uši a zakryjeme pusu.

A že je něco v nepořádku přiznává i paní Janků.

Naštěstí nejsou všichni ke všemu lhostejní, tak jako Vy.

Nemám v úmyslu se obracet na ČOI a podobné instituce. Mě osobně tato reklama neublížila, ale alespoň se snažím varovat případné důvěřivce.

Z Vašeho příspěvku je vidět, jak se zachováte pokud uvidíte, že se někomu děje bezpráví.

Otočíte se na druhou stranu.

Je to Váš názor, ale že by byl vhodný obdivu a chlubení, tak to si nemyslím...

přeji pěkný den :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik