Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trochu vás musím opravit: Dientsbier jako dvouobčanský občan možná nezapomněl na vlastní občany. Jen dal přednost jedněm před těmi druhými. Zajímalo by mne, za koho se snaží skutečně kopat...

0 0
možnosti

Všimněte si, že před pár lety jste na "populistu" fakticky nenarazil a dnešní doba se tímto výrazem jen hemží. Mnozí by již nedali dohromady holou větu, když by nemohli použít slova jako populista/populistický, xenofóbní, fašistický, náckovský, extremistický.....

Každá doba má svoje oblíbené přívlastky. Dřív žádný novinář či komentátor nedokázal napsat Sudetoněmecký landsmanschaft aby nepřidal "revanšistický", Izraelský stát byl "sionistický", měli jsme revizionisty, ideodiverzní centrály, západní tisk se dělil na pokrokový a antisocialistický .....

2 0
možnosti

Je to opravdu smutné vnímání menšiny intelektuálů, když pravda mizí a láska se nalevo hromadí v loupežnou majoritní totalitní pyramidu zmaru a smrti. Jen po válce se uplatní intelekt a mnozí nalevo teprve poznají, že levicoví lídři nemají co nabídnout.

0 0
možnosti

strašně moc, fakt strašně moc mi vadí, když ulhanej mlžící překrucující politik nazve populistou soka, jež mluví pravdu a nazývá věci pravými jmény!

ale ještě víc mi vadí, že jsme tak blbej národ a těm uhlanejm mlžícím a překrucujícím politikům tleskáme a pod jejich velením vypískáváme ty pravdomluvný (teda ta hloupá ovčí většina to tak dělá, a chytrá neovlivněná menšina proti ní nemá šanci)

6 0
možnosti

K98a35r24e55l 58M92a57s23e70k

16. 3. 2016 19:25

Kdy a kde se za výrok o masokostní moučce pan Konvička několikrát omluvil?

1 4
možnosti

Neříkal Mistr něco o šmudlovi, který má hledat?

3 1
možnosti
Foto

K43a93r65e90l 21M96á91d15l39e

16. 3. 2016 18:56

Samozřejmě karma, jen malé doplnění. Kotleba představení nestopnul jen kvůli celkem běžným vulgarismům, jaké dáváte za příklad, ale především kvůli vulgarismům jmenovitě vyslovovaným proti Srbům a obecně všem Slovanům.

6 0
možnosti

Zeman není populista, ale egoista. V mnoha věcech říká co si myslí, jindy zalže jak se mu hodí, ale v jeho současné pozici je mu dost jedno, jestli s ním někdo souhlasí, nebo ne. Protože nepodléhá ideologiím, hodnotí současnou situaci racionálně, a díky tomu získává body u spousty občanů. Bohužel podléhá různým podivným existencím z minulosti, proto není možné se o něj jakkoliv opřít. Mohlo to být horší, věru mohlo, ale na prezidenta je to chabé.

1 0
možnosti
Foto

Hodnotí situaci racionálně? Ne, jen surfuje na své populistické vlně na svém egu. Lidé chtějí slyšet slovo plot, tak mu je řekne. Lidé chtějí slyšet nechceme uprchlíky, tak jim to řekne, ale kde je řešení? Evropa má vnější hranice z větší části na moři, tak je tam postavme !!! Nebo obětujeme Řecko. Což takhle použít ten kalašnikov ne proti Sobotkovi, ale v Sýrii?

0 0
možnosti
Foto

Oprava. Rusové bojovali i s opozicí Asada, kterou jim schválil Asad a jež bojovala proti IS. Sleduje i ruské servery.

0 0
možnosti

Je otázka, kdo je tou "umírněnou" (v západním žargónu "hodnou") opozicí proti Asadovi. Je bohužel velice smutným faktem, že ti "bojovníci" umírněné opozice - velice často vycvičení a vyzbrojení USA a EU - z velké části zběhli k IS. USA mají vůbec smůlu na své "spojence". 10 let podporovali a vyzbrojovali Al-Kaidu, pak podporovali Al-Nusru, aby je pak označili za teroristy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik