Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, články na blogu iDNES.cz stahujeme ve chvíli, kdy bloger překročí mez danou pravidly. I jmenovanému kolegovi jsme jeden článek nejen stáhli, ale rovnou deaktivovali. Tedy pokud z naší strany nepřišla reakce, tak jsme článek vyhodnotili tak, že je v mezích kodexu. PB

0 4
možnosti
PB

..... teho majdanskýho bouráka vynechávám, - žlučovitej škvár nečtu aj když to nabízíte ve svým blogu ..... hlavně to NEKRMIT (bez reakce, bez oponentury, bez diskuse) ! - s "Harvardama" podobnýho typu neztrácím čas,- vřele doporučuju ! R^

4 0
možnosti
JH

Napsal jste to dobře. Je až neuvěřitelné, jaký prostor dostává tenhle odpudivý extrémista, který ale zase nestojí za nějaké vážnější zamyšlení.

Máte i pravdu, že ve srovnání s tím co všechno se tady maže, je zdejší přežívání toho sprosťáka nepochopitelné, pokud tedy nevezmeme v úvahu, že nosí triko s Havlem a plive po prezidentovi, což je pro mnohé cosi jako balzám na duši.

Přesto bych nikoho z blogu nevylučoval....

6 0
možnosti
IG

Nikoho nechci vylučovat.

Jen ten jeho poslední článek je za hranou.

Ať si píše co chce, ale proboha slušně ...

4 1
možnosti
SK

Naprostá karma..

S vyjímkou procent a to chápu Vámi udávaných 70% -protože na rozdíl od sluníčkářských článků je potřeba procenta podpořit nějakým číslem potvrzeným někde v tisku.

Osobně kolem sebe neznám žádného sluníčkáře. Pouze ty z tisku a TV...takže za mne je proti ekonomickým nelegálním dobyvatelům 100% normální populace proti. Ovšem nemám známé v mediích a neziskovkách :-D

2 1
možnosti

Ivo, v představení se, píšeš - mimoto se snažím podívat se na věci jiným pohledem než všichni ostatní- no tak se dívej !

2 0
možnosti
BM

Pan Peszyński zde vyjadřuje svůj názor. Vy s ním souhlasit nemusíte, ale to je Vaše věc a vyžadovat na admini aby jej zakázali je nepatřičné (například já absolutné zde nesouhlasím například s kolegy Petříkem, Cvalínem, ale nikdy jsem nežádal admini o jejich vymazání). Přiznávám, že kolega Peszyňski to již trochu přehání, ale já si poslechl již řadu záznamů z uvedené manifestace a agresivně se tam vyjadřují akorát odpůrci imigrace. A ruku na srdce, když porovnám jejich fotky se starými fotkami z let třicátých, tak podobnost je tam dost hrozivá.

Připomínám, že nejsem žádným "vítačem", mám z přílivu imigrantů velké obavy zvláště z oblasti bezpečnosti (zločinnost, choroby i ten terorismus).

A ještě ohledně těch 70 %. Pan prezident se veze na vlně populismu, říká co lidi chtějí slyšet. Na tom založil celou svojí kariéru...

11 11
možnosti
TT

Já si z celé demonstrace pamatuju jen policejní provokaci, která měla z nevítačů udělat nácky.

8 1
možnosti
JB

Přidávám se k těm 70 % .[>-]

10 0
možnosti
Foto

Kde vidíte, že by kolega Peszyňski napadal 70% lidí označením fašisti čí náckové?

Ano míří těmi slova na lidi kolem Konvičky, Okamury...

Na ty kteří: "Malují nám obraz nepřítele, jakéhosi sexuchtivého, hlavy řezajícího Araba vojenského věku, který se po milionech valí do Evropy. "

http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/c/495352/nebezpecni-zachranci-vlasti.html

Tam to zcela odpovídá realitě.

3 18
možnosti
PV

P22a57v96e23l 72V83é94b39r

15. 2. 2016 18:39

"Ano míří těmi slova na lidi kolem Konvičky, Okamury..."

A právě tím míří na (nejméně) 70% lidí.

8 1
možnosti
Foto

Též se hlásím k 70% menšině.

8 0
možnosti
JL

S celym clankem souhlasim, i kdyz nejsem privrzencem pana prezidenta. Jen jedno musim kritizovat. To vase "70%" (slovy sedumdesat procent) bych nepouzival. Ani statisticky urad vam tak presny vypocet nemuze dat. Potom vase pripominka je mene ucina. To prece nechcete?

1 2
možnosti
RC

Vychazi z pruzkumu pomerne velkeho poctu lidi (cca 21000 dotazanych), na druhou stranu je to pruzkum pouze na internetu.

Je pravda, ze je to tesne nad 70% a statisticka chyba je +-2.5%. Ale pro zjednoduseni to asi staci. I kdyz vime (a obzvlaste pan Paroubek), jak jsou pruzkumy osidne, jakekoliv volby budiz dukazem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik