Ivo Gardavský

Trestejme za pravdu

5. 03. 2017 18:44:10
Tak se nám trošku odkopal pan Tomáš Zdechovský. Jednu dobu jsem ho měl celkem rád. Psal to co viděl. Postavil se establishmentu a vypadal jako někdo, komu jde o pravdu a naší zem.

Víceméně jsem čekal, kdy se ukáže jeho pravá tvář - byl jsem překvapen, že poslanec za KDU-ČSL se nebojí psát názory otevřeně, to co viděl a s čím nesouhlasí, ovšem to platí jen do určité míry. Pokud jde jen o zalíbení se voličům je to naprosto skvělé - ovšem ve chvíli, kdy se má postavit na některou ze stran názoru, najednou je pro něj ukázka jednání a chování islámského státu nepřijatelné. a toho kdo místo keců ukáže pravou tvář islámu si zaslouží vydat ho justici.

Z jedné strany je to zábavné. Paní eurokomisařka Jourová už nevystupuje ve své funkci za ČR, ale zřejmě za nějaký imaginární evropský národ. To je ale blbost, že? Byla nominovaná, (ač nevolená) za ČR, ale tím zřejmě dostala křídla a pojednou je jí ČR malá. Ostatně za její plat, by asi hodně lidí zabilo svou babičku, tak je se čemu divit?

Ale vraťme se k paní Le Penové. Představte si, že tato dáma si dovolila ve chvíli, kdy byla její strana přirovnána k islámskému státu zveřejnit zvěrstva, kterých se islámský stát dopouští. Jednoznačně proto, aby ukázala, že rozdíl mezi odmítáním nelegálních migrantů a jejím názorem je úplně někde jinde. A co se stalo?

Její ukázka toho čeho se dopouští islámský stát je prezentována jako propagace tohoto chování.

To je úplně na hlavu postavenél

Pamatujme si na člověka, který výstrahu před islámským státem, či DAEŠ chcete-li považuje za propagaci tohoto státu.

Ten pán se jmenuje :

Tomáš Zdechovský a v Evropském parlamentu hlasoval pro vydání paní Le Pen trestnímu stíhání.

Za co? Za to, že paní Le Pen poukázala na zvěrstva, která dělá islámský stát, a že srovnání z její stranou je zcela mimo mísu?

Citace pana Zdechovského:

"V Evropském parlamentu jsem hlasoval pro zbavení poslanecké imunity Marine Le Penové, která kandiduje na post francouzského prezidenta. Francouzská justice o to požádala v souvislosti s tím, že zveřejnila některé brutální teroristické snímky. Jsem názoru, že poslanecká imunita by se měla vztahovat pouze na činnost v zákonodárných sborech a ve všech ostatních případech ať se poslanci hájí u soudů, jako ostatní lidé. Le Penová jen bude v situaci, kterou prosazuje – ve Francii ji budou soudit podle francouzských zákonů. Žádná ochrana z EU.

Pan Zdechovský tímto u mě ztratil kredit člověka, který jako jeden z mála dokázal objektivně informovat o dění vzhledem k migrantům. Prostě jen kecy, ale pokud jde o to na čí stranu se postaví, tak jednoznačně vyhrává promigrační rétorika.

zdroj:

zde

Autor: Ivo Gardavský | karma: 42.65 | přečteno: 2176 ×
Poslední články autora