Proč muslimové nemají rádi vánoce

Každý máme své představy. Pro muslimy může být smyslem života představa sedumdesáti sedmi panen v ráji, které dostanou pokud budou dostatečně propagovat alláha, pro našince je to zase třeba radost v očích dětí na vánoce.

A tady se dostáváme k zásadnímu rozporu. 

Pravý muslim - dle koránu, získá své vytoužené panny zcela jistě pokud jakýmkoliv způsobem rozšíří území svého proroka a nejrychlejší způsob jak toho dosáhnout, je likvidací bezvěrců, neboť to jsou lidé, kteří víru v něj nemají v úmyslu přijmout.

Ostatně v koránu se píše, že zabít bezvěrce není nic špatného. Ruku člověka, který spáchá takový čin přeci vede alláh a člověk který takový čin spáchá ho vlastně neudělal - udělal to za něj alláh - zřejmě z důvodu, aby případné špatné svědomí takového člověka očistil.

A jistě to za to - z pohledu pravých muslimů - stojí. Panny, které dostane se ihned po sexuálním aktu stanou opět pannou, takže je pořád na co se těšit. Nevím jak to funguje u prostatiků a lidí trpících třeba nedostatečným ztopořením penisu, ale předpokládám, že tyto drobné problémy alláh jistě lehce řeší.

Abych se ale dostal k podstatě toho proč muslimové nemají rádi vánoce. 

Domnívám se, že to bude trochu jinou mentalitou. Oni totiž (pokud jsou dostatečně bohatí) mají žen několik. Žen, které jsou jistě naprosto "nadšeny" sexuálním aktem se svým manželem, předhánějí se která s ním bude sdílet lože a obzvláště je těší, že vzhledem k provedené obřízce se nemusí zatěžovat takovými věcmi, jako je orgasmus, případně lásce ke svému muži.

V trendu, který nastolil již samotný Mohamed (tedy člověk hodný následování), není nic neobvyklého pokud sex mají dívky již od dvanácti let a samotný Mohamed měl se svou ženou Aishou sex již v devíti letech a to si ji vzal, když jí bylo let šest.

Uznávám, dívky dospívají dříve, přesto mi přijde poněkud morbidní (promiňte mi toto slovo), pokud sexuální styk mají mít dívky hned po své první menstruaci.

Zpět k vánocům, zase jsem se trochu zakecal :).

Ježíš je pro muslimy jeden z Božích proroků a poslů, dokonce muslim vždy dodá "pokoj s ním" - měl by být tedy také hodný následování, bohužel některé zažité zvyky ho degradují mezi téměř bezvěrce.

Jde o křesťanský půst na štědrý den, až do štědrovečerní večeře, aby děti viděly zlaté prasátko. A tady vzniká hlavní problém.

Pro muslimy je prase nečisté zvíře ze skrytého důvodu, že ho nebyli schopni chovat v přijatelných hygienických podmínkách - a tak ho prostě nechovali. Takový velbloud je daleko přijatelnější a ještě je to dopravní prostředek, trus se dal použít jako palivo na oheň, což u prasete nejde. A velbloudice pro ty méně majetné co jsou bez žen, zase skýtá jiné rozkoše.

Pro upřesnění, prase opravdu není jezdecké zvíře.

A tak propagace (v rámci vánoc) neškodného a dokonce velmi inteligentního zvířete, jako je prase a to dokonce prase zlaté, staví ortodoxní muslimy do nezávidění hodné situace. Nemůžou přeci slavit svátek, kde je jedním ze symbolů prase.

Ostatně je celkem zábavné příjít do výrobny kebabu a požádat o kebab z prasete - nevím proč, ale ještě nikdy jsem ho nedostal.

A proto muslimové nemají rádi vánoce.

Já však přeji všem lidem dobré vůle krásné vánoce a zlaté prasátko všem těm, co dokáží zvládnout půst.

přeji krásný den

zdroj: korán

 

Autor: Ivo Gardavský | čtvrtek 22.12.2016 19:00 | karma článku: 38,91 | přečteno: 2475x
  • Další články autora

Ivo Gardavský

Luskoun a Hřib

11.2.2020 v 16:25 | Karma: 29,76

Ivo Gardavský

To se ví ...

16.9.2019 v 19:24 | Karma: 37,21

Ivo Gardavský

Jak se z nic dělá sólokapr.

29.7.2019 v 19:06 | Karma: 40,84

Ivo Gardavský

Prague pride - kontroverzní téma

24.7.2019 v 19:34 | Karma: 41,29